Τρόποι Πληρωμής

Η πληρωμή πραγματοποιείται με τους ακόλουθους τρόπους:

  • Με αντικαταβολή (+3,50 Ευρώ). Η υπηρεσία αντικαταβολής είναι διαθέσιμη μόνο για αγορές & αποστολές εντός Ελλάδος.
  • Μέσω της υπηρεσίας πληρωμών PayPal
  • Με Πιστωτική ή Χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα (Visa, Mastercard, American Express, Maestro, Diners) μέσω του Viva Wallet Checkout.
  • Με Iris Payments, χρησιμοποιώντας το ΑΦΜ: 067029884 στη τραπεζική εφαρμογή του κινητού σας ή επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής "30+ μέθοδοι πληρωμής μέσω Viva Wallet" για να προχωρήσετε στην πληρωμή μέσω Iris.
  • Με κατάθεση μέσω του Viva Wallet Checkout ή στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

Eurobank

ΙΒΑΝ  GR6702601510000110201302486

Όνομα δικαιούχου: ΚΑΤΡΑΟΥΡΑ ΕΛΕΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 

Σε περίπτωση που θέλετε να πληρώσετε απευθείας με κατάθεση παρακαλείστε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@nombredorjewelry.com ή στη σελίδα μας στο facebook.

 Σας δίνεται η δυνατότητα να διαλέξετε αν το παραστατικό που θα εκδοθεί θα είναι απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο πώλησης. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρείες και ελεύθερους επαγγελματίες, εφόσον ζητηθεί και αφού συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα επαγγελματικά στοιχεία τους.

Οι τιμές των προϊόντων στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα www.nombredorjewelry.com αντιπροσωπεύουν τιμές λιανικής πώλησης συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24%.

* Αν τα στοιχεία που έχετε καταχωρήσει δεν επαληθεύονται στο σύστημα ανταλλαγής πληροφοριών για το φόρο προστιθέμενης αξίας (VIES), θα σας ζητηθεί μέσω τηλεφωνικής ή γραπτής επικοινωνίας επαλήθευση των στοιχείων. Αν παρόλα αυτά δεν είναι δυνατή η επικοινωνία μαζί σας θα κόβεται απόδειξη λιανικής αντί τιμολογίου.

* Η τιμή που χρεώνεται στον πελάτη είναι η ισχύουσα κατά τη στιγμή της παραγγελίας. Αυξομείωση αυτής της τιμής σε ύστερο χρόνο, σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζει την τιμή του προϊόντος με την οποία θα χρεωθεί ο πελάτης. 

 

×